Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PATJAMAJOITUS JUHLASALISSA

Majoitus on tarkoitettu ryhmille ja joukkueille jotka etsivät mukavaa ja viihtyisää ryhmämajoitusta edulliseen hintaan laadusta tinkimättä.

Lasten kesäleirit toteutetaan myös mukavalla yhteismajoituksena juhlasalissa patjoilla makuupusseissa tai mahdollisesti liinavaatteilla.

Juhlasaliin levitetään patjoja ja patjan viereen jokaiselle oma tuoli. Patjoista voidaan rakentaa toiveiden mukaisia kuvioita tai ryhmiä. Maksimissa patjamajoitukseen voidaan ottaa samanaikaisesti n. 100 henkilöä. Makuupusseja voidaan myös tarvittaessa vuokrata edulliseen hintaan.

Lasten mukana pitää nukkua aina vanhempia henkilöitä riittävästi, jotta hiljaisuuden julistamisen jälkeen kaikki kunnioittavat yörauhaa.

Patjamajoitus on ainutlaatuinen jännittävä kokemus joka kuuluu jokaisen lapsen oikeuksiin kokea ja tuntea tutussa ryhmässä tai kaveriporukassa.

Majoituksen yhteyteen voidaan liittää eritasoisia ruokailupaketteja; aamupala, lounas, päivällinen sekä illallinen. Ruokailu tapahtuu talon ruokahuoneessa, johon mahtuu samanaikaisesti istumaan 60 henkilö. Tämä tarkoittaa sitä, että 120 hengen suuri ryhmä voi ruokailla kahdessa ryhmässä.

Ryhmille järjestetään toimintaa ja aktiviteetteja tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Ota yhteyttä riittävän ajoissa ja suunnitellaan yhdessä unohtumaton patjamajoitusviikonloppu lapsille.

Aikausetkin lapset ja lapsenmieliset eläkeläiset voivat koota oman ryhmän ja toteuttaa retken patjamajoituksella.

Patjat ovat korkealuokkaisia peruspatjoja, joissa nukkuu terveellisesti ja unen laatu on huippuunsa viritettyä syväunta Zzzzz.