Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TOIMINTAKESKUS

Toimintakeskus on koko perheen juhlapaikka, missä kaikki tilaisuudet viedään kunnialla ja ylpeydellä maaliin nöyrällä asenteella. Juhlat ja tilaisuudet voidaan järjestää joko täysin itsenäisesti asiakkaan mukaan vain tilat vuokraamalla (omat juomat ja ruoka) tai avaimet käteen periaattella kaikki valmiiksi tehtynä ja palveltuna. Valinta on asiakkaan.

Lasten kesäleirit ovat valmiiksi tuotteistettuja palveluita lapsille avaimet käteen periaatteella maanantaista perjantaihin.

 

Toimintakeskuksen toiminnan kivijalkoja ovat yksityiset juhlat ja tilaisuudet, yritystilaisuuudet, KESÄLEIRIT, lasten ryhmämajoitukset ja järjestettävät maksulliset pienimuotoiset tilaisuudet ja tapahtumat. Talo on varsinaisesti tarkoitettu lasten 7-13v kesäleirien toteuttamiseen.

 

Lasten kesäleiritoiminnan sisällön peruspähkinät kesäkuusta elokuuhun:

1 LIIKUNTA JA URHEILU

2 TAITEET, MUSIIKKI JA VALOKUVAUS

3 KÄDENTAIDOT JA LUONTO

 

Ajatuksena on että järjestettävät tilaisuudet ja tapahtumat pohjautuvat eri konsepteihin, teemoihin tai toimintaan.

Toimintaa mm. liikuntaa, retkeilyä, musiikkia, teatteria, näytelmää...

Teemoja: tooga-bileet, holloween-juhlat, horror-kestit, vanhojen tanssit, hiljaiset hetket, käsityöläiset, farmarit....

Konsepteja aikuisille: viini-tasting, whiskey-pisteytys, ruoka-tilaisuudet, musiikki-maalauskurssit...

 

Toimintakeskuksessa on valmiiksi paljon omia tarvikkeita, laitteita ja välineitä joiden varaan voi suunnitella ja toteuttaa juhlat ja yövierailun.

Liikunta ja joukkuemajoitukset patjoilla lapsille (7-13 vuotiaat) on toimintakeskuksen erikoisuus ja hittipalvelutuote.

Lasten urheilujoukkueet löytävät talosta ja lähiympäristöstä lukemattomia määriä harrastusmahdollisuuksia.

Partiolaisille on tarjolla lukemattomia mahdollisuuksia nauttia luonnosta lähiympäristössä ja majoittua patjamajoituksella rakennuksessa tai ulkona maastossa puolijoukkueteltoissa soppatykkien kanssa tai laavuilla lähialueilla.  

Seurakuntanuorille ja ryhmille talo tarjoaa ainutlaatuisen paikan rauhoittua ja nauttia hiljaisuudesta mukavassa ympäristössä luonnon keskellä. Tammisaari tarjoaa lähiympäristöineen monia mielenkiintoisia kirkkoja sekä historiallisia että uskonnollisia paikkoja missä voi vierailla.